• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Na jus ir užatakavote žinutėmis mane, kad pasidalinčiau receptu ir kuo greičiau. Žodžiu, „Samčio užrašai“ neišradinės jokių mandrybių ir toliau varys per gyvenimą su paprastais receptais.

„Na jus ir užatakavote žinutėmis mane, kad pasidalinčiau receptu ir kuo greičiau. Žodžiu, „Samčio užrašai“ neišradinės jokių mandrybių ir toliau varys per gyvenimą su paprastais receptais.

REKLAMA

Šiandien gaminau mišrainę, kurią dėsiu ant šventinio stalo, tad kaip sakant repetavau Velykas. O jos bus skanios ir su daug spalvų.

Ką dar atradau gamindama šią mišrainę? Ogi greitą būdą paruošti morkas. Morkas supjausčiau mažais kubeliais ir 5 minutes viriau. Gavosi traškios, bet minkštos. Labai rekomenduoju ir jums taip pabandyti.

Receptą rašau taip, kokiomis proporcijomis aš dejau viską, jus galit kažko daugiau, kažko mažiau dėti“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

Ingredientai:

  • 1 rūkytas kiaulės liežuvis ( pas mane jis toks vidurinio dydžio),
  • 1 ilgavaisis agurkas,
  • 2 morkos,
  • 4 virti kiaušiniai,
  • 4 šaukštai konservuotų kukurūzų,
  • 3 šaukštai majonezo,
  • druskos ir pipirų pagal skonį.

Morkas išverdame ir supjaustome kubeliais arba darykite kaip rašiau aukščiau.

Agurką ir liežuvį supjaustykite nedideliais kubeliais.

Kiaušinius išvirkite,nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Į dubenį sudėkite visus ingredientus, dėkite majonezo, druskos ir pipirų. Išmaišykite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų